Sistem de raportare fraudă şi corupţie.

Sistemul de semnalizare a coruptiei si fraudei SpeakUp

Prin codul nostru de conduită, ne angajăm să ne comportăm cu integritate în relațiile dintre angajaţi cât şi cu clienții, furnizorii și alți parteneri de afaceri. Investigațiile arată că notificările terților duc adesea la descoperirea şi clarificarea infracțiunilor economice. Din acest motiv, am creat un sistem prin care nu numai angajații grupului corporativ, ci și terții ne pot furniza informații despre fapte penale și alte încălcări grave ale conduitei. Acesta este sistemul online BKMS(Business Keeper Monitoring System).

Dacă doriți să ne dați un sfat prin acest sistem, puteți face acest lucru în numele dvs. sau anonim. Cu toate acestea, căutând o comunicare deschisă, vă încurajăm să vă dați numele atunci când faceți un raport. În orice caz, vom trata informațiile dvs. ca fiind strict confidențiale și vom lua în considerare interesele legitime ale tuturor părților implicate.

Vă rugăm să creați o legătură electronică în sistemul BKMS prin care sa vă putem contacta. Acest lucru este important în caz de întrebări sau dacă doriți să completați raportul cu informații suplimentare la o dată ulterioară. Comunicarea poate fi, de asemenea, anonimă, dacă se dorește.

Sistemul este utilizat exclusiv pentru a atrage atenția asupra presupusei infracțiuni cu guler alb sau a unor încălcări grave, definite, de conformitate în cadrul Grupului corporativ. Utilizarea necorespunzătoare în alte scopuri poate constitui o infracțiune.

Aici puteţi crea o notificare >>

Va mulţumim pentru înţelegere!

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.