Logistică

Logistica, in continuă mişcare

Cei care conlucrează  cu RECA, nu trebuie să-şi facă prea multe probleme. Pentru că totul funcționează perfect - aproape ca de la sine. Acest lucru se aplică, de exemplu,  şi logisticii noastre.

Rămânem mereu în mișcare

Logistica este pentru noi mai mult decât simplul transport al produselor din punctul A în punctul B. Ȋn viziunea noastră, aceasta implică concepte  flexibile, care se mulează perfect pe necesităţile dumneavoastră. De fapt, totul este foarte logic. Cum se realizează totul? Interacțiunea perfectă dintre angajații motivați și tehnologia modernă de depozitare și manipulare, precum și prin aportul multor minți creative, care nu obosesc să schimbe și să îmbunătățească  permanent ceva.

Concepte logistice personalizate

Noi nu reinventăm intralogistică în fiecare săptămână, ci combinăm  elemente eficiente ale procesele noastre modulare și le completăm când se dovedeşte necesar.

Capacitatea de livrare

Timpul de transfer, volumul transportat  și capacitatea zilnică sunt în permanență în centrul atenției noastre și astfel vă putem garanta siguranță maximă pentru procesul dvs.de fabricație.

Nivel ridicat de servicii

Pentru a putea beneficia 100%  de produsele de tip C (produse  de valoare mică, dar care, datorita diversităţii mari, generează costuri mari de achiziţie pentru beneficiar)  vă garantăm: timp de transfer  redus la maxim,  asigurat de o prelucrare a comenzilor conform  termenului de livrare solicitat de client, și o prioritizare automată, dinamică, în toate departamentele logistice.

Tehnologii de vârf

Suplimentar față de sistemele de stocare actuale, de cea mai recentă generaţie,  și de tehnica de manipulare eficientă, beneficiem  si de avantajele unui software sofisticat de management al depozitului, care analizează fluxul de material la fiecare 3 secunde și reacţionează imediat,  în funcție de situația dată.

Cifre relevante

Zilnic sunt livrate din depozit  până la 2.800 de comenzi cu până la 16.000 de produse. Astfel, zilnic sunt predate transportatorului  pentru livrare până la 2.800 de pachete și 360 de paleti. În total, sunt livrate 82 de tone de mărfuri zilnic.

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.