Carieră

Cariera ta la RECA România

Către portalul de locuri de muncă

Cine suntem noi

Kellner & Kunz este o companie internațională cu tradiție și un specialist în piese C, cu sediul în Wels, în Austria Superioară. Avem aproximativ 1.350 de angajați în 7 locații naționale și 11 locații internaționale și am realizat recent o cifră de afaceri de aproximativ 267 de milioane de euro. În fiecare zi, furnizăm mai mult de 68.000 de clienți din industrie și comerț cu aproximativ 120.000 de produse de la producători renumiți și de la propriul nostru brand de înaltă calitate.

Satisfacția angajaților noștri și progresul individual al acestora sunt deosebit de importante pentru noi. De exemplu, pregătim în fiecare an aproximativ 30 de tineri în cadrul academiei noastre interne de stagiari și în cadrul programului Dual Academy. Libertatea pentru idei inovatoare și îmbunătățirea continuă sunt foarte importante pentru noi. Pasiunea noastră de a fi cel mai bun partener pentru clienții noștri în orice moment este ceea ce ne motivează în fiecare zi.

Doriți să deveniți și dumneavoastră parte din Kellner & Kunz și să contribuiți la povestea noastră de succes?

Aici veți găsi toate anunțurile de angajare deschise.

Valorile noastre

Ce ne diferențiază

În calitate de companie tradițională, Kellner & Kunz combină valorile clasice, cum ar fi fiabilitatea și orientarea către lucruri familiare, cu oportunitățile și avantajele unui grup activ la nivel internațional.

Foamea noastră de succes și pasiunea pentru ceea ce facem ne determină în fiecare zi să obținem tot ce este mai bun pentru clienții noștri.  Ne considerăm soluționatori de probleme și parteneri de încredere pentru clienții noștri.

În calitate de angajat, veți deveni parte din familia RECA – unde aprecierea și respectul sunt prioritățile. Încrederea și domeniile de activitate cu responsabilitate le permit angajaților noștri să contribuie și să se dezvolte alături de noi, astfel că putem afirma că suntem un angajator pe care vă puteți baza.

Integritate

Pentru noi, parteneriatele pe termen lung, pe picior de egalitate, se bazează pe încredere reciprocă cu clienții și angajații

RECA | CONNECTS.

Reprezintă calitatea și tradiția noastră

Fiabilitate

La fel ca și în cazul produselor noastre, ne putem baza pe noi – ca angajator, furnizor, client și partener

RECA | PERFORMS.

Reprezintă un parteneriat care este pus în practică. Numai atunci când avem un impact pe piață putem crea valoare

Umanitatea

Pentru noi, oamenii sunt întotdeauna în centrul acțiunilor noastre. Suntem umani și corecți.

RECA | INSPIRES.

Am pus lucrurile în mișcare. Moved se referă, de asemenea, la emoții, ceea ce înseamnă că noi creăm momente de inspirație în fiecare zi, de exemplu cu clienții noștri

Vorstand Mag. Astrid Siegel Vorstand Mag. Astrid Siegel Vorstand Mag. Astrid Siegel Vorstand Mag. Astrid Siegel
Consiliul de administrație Kellner & Kunz AG

La Kellner & Kunz trăim o cultură corporativă favorabilă familiei și ne sprijinim angajații cât mai bine posibil în orice situație, astfel încât aceștia să poată îmbina munca cu familia.

Mag. Astrid Siegel
1350 de angajaţi
Kellner & Kunz AG şi sucursale
68000 clienți
Kellner & Kunz AG şi sucursale
Cifră de afaceri de 267 Mio. EURO
Kellner & Kunz AG şi sucursale

RECA International

Cu 27 de companii în 19 țări, Grupul RECA și, odată cu acesta, Kellner & Kunz AG, este sinonim cu o cultură corporativă colorată și diversă și cu cooperarea internațională. Acest lucru le oferă angajaților noștri posibilitatea de a face parte din echipa noastră în afara Austriei. Vă așteaptă provocări incitante și oportunități de dezvoltare.

Reca Map

Grupul RECA: Descoperiți locațiile noastre din Europa și angajatorul cel mai apropiat de dumneavoastră!

Arată harta
Contact
Contact
Închidere
Pentru a utiliza acest formular trebuie sa acceptati cookie-uri.
Persoana dvs. de contact:
RECA Bucuresti  SRL
RECA Bucuresti SRL
Ion Vasc
Ion Vasc
Territory account manager
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
Vă rugăm să confirmați că nu sunteți un robot.
Mulţumim pentru mesaj!
Persoana de contact va lua legătura cu dvs. în curând.