COMPANIE

CALITATE

Produse pe bancul de testare

Ce înţelegem prin calitate?

Pentru noi, la Kellner & Kunz, o conștientizare puternică a nevoilor clienților reprezintă baza relaţiei şi a calităţii. Întrebările, cerințele și problemele reprezintă provocarea și stau la baza angajamentului nostru. Cooperarea cu institute independente, precum și sugestiile orientate spre practică din contactele personale cu clienții reprezintă baza pentru dezvoltarea activă a produselor și asigurarea calității. Doar atunci când standardele de calitate precis definite sunt îndeplinite, produsul este pus în vânzare.

Securizarea proceselor interne

Filozofia noastră de calitate se aplică, de asemenea şi proceselor care au loc în cadrul companiei noastre. Acest lucru este demonstrat, printre altele, de sistemul nostru de management al calității, care a fost implementat din 1997. Acesta îndeplinește cerințele conform ISO 9001, orientat pe procese. Procesele operaționale de la Kellner & Kunz sunt concepute pentru a fi orientate către client, în conformitate cu sistemul TQM. Acest lucru asigură un nivel excepțional de calitate.

Căutăm permenent furnizori de încredere, atenți la calitate.

ACHIZIŢII GLOBALE

Suntem deschiși şi corecți în colaborarea cu furnizorii noștri și ne străduim să construim împreună relații comerciale durabile.

Acest lucru este important pentru noi

Pentru că lucrăm cu furnizori de primă clasă pentru a le oferi clienților noștri ceea ce merită: soluții de produse la standarde înalte.

Selecția furnizorilor

Suntem mereu în căutare de furnizori dedicați și inovatori în toate grupurile de produse relevante, atât pentru cooperare regională, cât și globală. În acest sens, apreciem partenerii de încredere care, împreună cu noi, contribuie la optimizarea întregului lanț valoric pentru clienți.

Vă căutăm ca şi furnizor orientat către calitate!

  • Sunteți gata să vă comercializaţi produsul sub marca RECA?
  • Sunteți de încredere și previzibili?
  • Convingeți prin inovații și urmați aceeași filozofie?
  • Contribuiți la optimizarea proceselor?
  • Vă angajaţi activ în teme precum mediul, durabilitatea, condițiile de muncă, REACH, gestionarea materialelor periculoase, CE etc. (a se vedea condițiile de achiziție)?
  • Sunteți la curent cu noutăţile legislative și normative?

 

Kellner & Kunz AG, împreună cu Grupul RECA, este un grup internațional cu un volum mare de achiziții. Astfel vă stau la dispoziţie, în cadrul grupurilor individuale de produse, achizitorii noştrii specializaţi, pentru întrebări si colaborări.

Contact
Contact
Închidere
Pentru a utiliza acest formular trebuie sa acceptati cookie-uri.
Persoana dvs. de contact:
RECA Bucuresti  SRL
RECA Bucuresti SRL
Ion Vasc
Ion Vasc
Territory account manager
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
Vă rugăm să confirmați că nu sunteți un robot.
Mulţumim pentru mesaj!
Persoana de contact va lua legătura cu dvs. în curând.

Descoperiți gama noastră de produse
răsfoiește online

Tehnologie de prindere
Tehnologie de prindere
la catalog
 Clădire
Clădire
Download
 întreaga bibliotecă media
întreaga bibliotecă media
Download Broschüren