Soluţii

Optimizarea & administrarea proceselor legate de C-Parts

Administrarea de C-Parts rezolvată inteligent

Sisteme de aprovizionare, connectate, inovative

Cunoaşteţi problema?

Procedurile manuale, coordonarea unui număr mare de furnizori, nenumăratele livrări, înregistrări de marfă şi verificările ale facturilor cât și provocarea aproape imposibilă de a reacționa eficient la vârfurile de cerere sunt încă la ordinea zilei pentru multe companii industriale din ziua de azi. În plus, angajații trebuie să facă față unor proceduri de achiziție lungi și consumatoare de timp, cu costuri importante în timp și bani.

 

Avem soluţia pentru un control eficient asupra acestor costuri!

Facem din activitatea dumneavoastră secundară activitatea noastră principală și vă reunim toată gestiunea de C-parts* într-un sistem de management eficient cu achizițiile și logistica adaptate individual companiei dumneavoastră. Astfel, vă veţi putea concentra pe lucruri importante și vă puteți ocupa de achiziționarea articolelor cu adevărat importante pentru activitatea dvs. principală.

De regulă, 20% din costurile de proces sunt cheltuite pentru aproximativ 80% din volumul de achiziții (materiale A și B). În schimb, companiile cheltuiesc o cantitate relativ mare de timp (costuri de procesare de până la 80%) doar pentru aproximativ 20% din volumul de achiziții.

Deși volumul de achiziție ale articolelor din clasa C este unul foarte mic, costurile de achiziție sunt foarte ridicate. În perioadele de boom productiv cu un nivel ridicat al cererii, gestionarea comenzilor repetate și coordonarea acestor articole poate fi foarte greu şi costisitor de gestionat pentru companiile de producție industrială. Aici intervine RECA cu soluțiile sale pentru C-Parts Management, soluțiile Kanban și soluțiile logistice modulare.

Pentru ca totul sa fie la locul lui

 • Modelul potrivit
 • În cantitatea potrivită
 • La momentul potrivit
Acest videoclip este furnizat prin intermediul YouTube. Vizualizarea acestuia poate avea ca rezultat colectarea de către YouTube a informațiilor despre vizita dvs. pe site-ul nostru. Făcând clic pe butonul de redare, acceptați politica de confidențialitate a YouTube.

Specialiştii în C-Parts

Piesele potrivite. La locul potrivit. În cantitatea potrivită. La momentul potrivit. Individual – de la caz la caz, atunci când trebuie. Echipa dumneavoastră de vânzări RECA este întotdeauna acolo când aveţi nevoie şi vă sprijină ca partener în optimizarea proceselor de lucru, astfel încât să vă puteți dedica toată energia activităților dumneavoastră principale.

Echipa de vânzări RECA: coordonată perfect pentru succesul dvs.

 • Personal și cooperant
 • La timp și punctual
 • De încredere
 • Flexibil
 • Orientat către client

Varietate foarte mare de produse

Structura mărcilor din portofoliul nostru include marca proprie RECA și o varietate de mărci de la producători de top. Sub eticheta RECA, producători de renume produc produse de calitate superioară conform specificațiilor noastre. O echipă de manageri de produs lucrează permanent la dezvoltarea ulterioară a produselor. În acest fel, nevoile în continuă schimbare ale clienților pot fi recunoscute și implementate din timp. De asemenea, urmărim în mod consecvent filozofia noastră de calitate atunci când selectăm furnizorii.

 • Marca proprie RECA cu produse de calitate superioară
 • Produse de la producători de top din toate categoriile
 • Sortiment de aproximativ 120.000 de articole in stoc cu adaugari zilnice
 • Piese speciale și piese conform schiţelor clientului

Gamele noastre specifice

Conexiuni hidraulice

Conexiuni pneumatice

Electrică

Etanşări

Piese strunjite, din tablă, ștanțate și îndoite

Piese speciale şi făcute la comandă

Servicii C-Parts Management- Optimizarea proceselor

Avantaje

Economie de costuri prin optimizarea proceselor
Procese simple si automatizate, dar si stocuri minime asigurate. Procese simple si automatizate, dar si stocuri minime asigurate.
Procesare simplă și rapidă
Acest lucru ușurează masiv povara asupra achizițiilor … Acest lucru ușurează masiv povara asupra achizițiilor, administrației, contabilităţii și producției.
Concepte individuale de aprovizionare, interconnectate.
Perfect adaptate la compania și procesele dumneavoastră. Perfect adaptate la compania și procesele dumneavoastră.
Stabilirea necesarului de articole
Împreună cu dumneavoastră, definim articolele relevante. Împreună cu dumneavoastră, definim articolele relevante.
Curățenie și ordine
Stocul minim asigurat, sistemele de rafturi noi şi proiectarea sistemelor de gestiune împreună … Stocul minim asigurat, sistemele de rafturi noi şi proiectarea sistemelor de gestiune împreună cu experţii noştrii vor transforma încinta de producţie sau atelierul dvs. într-un loc ideal pentru muncă.
Disponibilitatea permanentă a articolelor
Agentul RECA se va asigura că veți avea întotdeauna la fața locului cantitatea … Agentul RECA se va asigura că veți avea întotdeauna la fața locului cantitatea potrivită pentru utilizarea zilnică.
Contact
Contact
Închidere
Pentru a utiliza acest formular trebuie sa acceptati cookie-uri.
Persoana dvs. de contact:
RECA Bucuresti SRL
RECA Bucuresti SRL
Ion Vasc
Ion Vasc
Territory account manager
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
Vă rugăm să confirmați că nu sunteți un robot.
Mulţumim pentru mesaj!
Persoana de contact va lua legătura cu dvs. în curând.

Descoperiți gama noastră de produse
răsfoiește online

Tehnologie de prindere
Tehnologie de prindere
la catalog
 Clădire
Clădire
Download
 întreaga bibliotecă media
întreaga bibliotecă media
Download Broschüren