Cum puteți aplica

Cum aplicam pentru posturile vacante?

Aţi găsit un loc de muncă interesant la RECA sau doriți să aplicați din proprie iniţiativă? Atunci, vă rugăm să ne trimiteți aplicaţia dvs. pe adresa de e-mail jobs@reca.ro.

Care sunt pasii urmatori?

După recepţionarea aplicaţiei, candidatura dvs. este atent verificată şi în termen de 1-2 săptămâni, vă vom contacta (prin telefon sau  e-mail), pentru a vă informa cu privire la următorii pași!

În cazul în care  pregătirea dvs. se potriveşte profilului căutat de către noi, vă vom invita să participați la un prim interviu. În funcție de poziția pentru care aţi aplicat mai pot urma între unul și trei interviuri.

Protecția datelor?

Aplicaţia dvs. prelucrată strict de către RECA Romania.

Transferul de informaţii

Prin prezenta vă declaraţi acordul pentru ca informaţiile furnizate pe parcursul aplicării on-line și/sau acele date care sunt conținute în documentele trimise ca  aplicaţie scrisă să fie stocate de noi într-o bază de date a candidaţilor, exclusiv în scopul procesării și evaluării lor. Datele dumneavoastră personale  sunt păstrate într-o strictă confidențialitate și nu vor fi transmise către altă companie.

Evidența datelor

Aplicaţia dumneavoastră va fi stocată pentru o perioadă maximă de 24 luni în baza de date a candidaţilor. Ȋn orice moment puteţi însă să revocați acceptul dvs. în scris sau prin e-mail. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea sau corectarea informaţiilor cu caracter personal. Ne rezervam dreptul de a vă șterge mai devreme fişierul cu documente fără permisiunea dumneavoastră.

Aveţi întrebari suplimentare?

Dacă, pe parcursul aplicării, apar probleme sau întrebări care nu au fost încă clarificate, va recomandăm sa ne contactaţi imediat:

RECA Bucureşti SRL

Costache Sibiceanu 15
11514 Bucureşti

Tel:. +40212242655

e-mail: jobs@reca.ro

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.