Cum puteți aplica

Întrebări despre modul de aplicare la job-urile disponibile

 • Cum aplicăm pentru posturile vacante?
 • Foto
 • Cum se completează formularul de aplicare on-line?
 • Ce format și ce mărime a fișierului pot fi downloadate pe site?
 • Cum știu dacă ați primit aplicaţia mea?
 • Ce documente mai sunt necesare?
 • Este locul de muncă încă vacant?
 • Protecția datelor?
 • Transferul de informaţii
 • Evidența datelor
 • Interogarea si actualizarea datelor
 • Aveţi întrebări suplimentare?
 • Doriți să vă implicaţi alături de noi?

Cum aplicăm pentru posturile vacante?

Ai găsit un loc de muncă interesant la Kellner & Kunz sau doriți să aplicați din proprie iniţiativă? Atunci, vă rugăm să ne trimiteți aplicaţia dvs. (scrisoarea de intentie + CV-ul în formatul menţionatl) prin una dintre următoarele modalităţi de contact:

a) prin e-mail la job@reca.co.at 
b) postare direct pe site-ul nostru la www.reca.co.at/karriere 
c) prin poștă la: Kellner & Kunz AG

Persoana de contact: 
Mag. Manuela Gypser
Boschstrasse 37
4600 Wels 


Aşteptăm aplicațiile dvs. şi pe adresa de mail daniel.rosca@reca.ro!

Foto

După recepţionarea aplicaţiei, candidatura dvs. este atent verificată de către departamentul HRl. În termen de 1-2 săptămâni, vă vom contacta (prin telefon sau  e-mail), pentru a vă informa cu privire la următorii pași!

În cazul în care  pregătirea dvs. se potriveşte profilului căutat de către noi, vă vom invita să participați la un prim interviu. În funcție de poziția pentru care aţi aplicat mai pot urma între unul și trei interviuri.

Cum se completează formularul de aplicare on-line?

Luați-vă timpul necesar completării formularului de aplicare on-line și vă rugăm să răspundeți la toate întrebările complet și precis. Acordați atenție deosebită câmpurilor obligatorii, care sunt marcate cu roșu. După ce completaţi un formular, vă rugăm să apăsaţi butonul "Salvare" iar ulterior pe cel denumit "Mai departe”.

Ce format și ce mărime a fișierului pot fi downloadate pe site?

În plus față de documentele standard Microsoft Office, cum ar fi Word, PowerPoint și Excel, puteți, de asemenea, să încărcați atașamente şi în format pdf. sau jpg. Ataşamentele dvs. nu pot depăși 2 MB, în cazul formularului de aplicare on-line. Vă recomandăm totuşi formatul PDF, deoarece necesită un spațiu de stocare foarte mic și astfel ne puteți pune la dispoziţie toate documentele relevante.

Cum știu dacă ați primit aplicaţia mea?

După ce ați completat formularul nostru online, veți primi o confirmare de primire prin e-mail, atunci când aplicaţia dvs. a intrat în sistemul nostru electronic de management al aplicaţ. Această confirmare este generată automat și ajunge la adresa dvs. de e-mail specificată în numai câteva minute. Numai atunci când primiți acest mesaj de confirmare, puteți fi siguri că aplicaţia dvs. a ajuns integral la noi. Prin urmare, vă solicităm ca adresa de e-mail menţionată să fie cea corectă.


Dacă ați aplicat prin e-mail, veți primi o confirmare scrisă după recepţionarea documentelor dvs.

Ce documente mai sunt necesare?

În plus față de formularul de aplicaţie completat on-line, mai solicităm şi o fotografie, un CV și o scrisoare de intenţie, pe care le puteți încărca în sistem ca un atașament.

Este locul de muncă încă vacant?

Ne străduim să actualizăm zilnic pozițiile noastre vacante, de aceea puteți să aplicați pentru joburile încă disponibile.

Protecția datelor?

Formularul pentru aplicaţia on-line este prelucrat strict de către Kellner & Kunz AG.

Transferul de informaţii

Prin prezenta vă declaraţi acordul pentru ca informaţiile furnizate pe parcursul aplicării on-line și/sau acele date care sunt conținute în documentele trimise ca  aplicaţie scrisă să fie stocate de noi într-o bază de date a candidaţilor, exclusiv în scopul procesării și evaluării lor. Datele dumneavoastră personale  sunt păstrate într-o strictă confidențialitate și nu vor fi transmise către altă companie.

Evidența datelor

Aplicaţia dumneavoastră va fi stocată pentru o perioadă maximă de 24 luni în baza de date a candidaţilor. Ȋn orice moment puteţi însă să revocați acceptul dvs. în scris sau prin e-mail. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea sau corectarea informaţiilor cu caracter personal. Ne rezervam dreptul de a vă șterge mai devreme fişierul cu documente fără permisiunea dumneavoastră.

Interogarea si actualizarea datelor

La cerere puteţi obţine informații cu privire la datele personale comunicate de dvs. şi stocate în baza de date a candidaţilor. Prin apăsarea butonului "Continuare" vă exprimaţi acordul cu privire la condițiile menţionate anterior. Consimțământul  referitor la această declarație este înregistrat în acelaşi timp cu aplicaţia dvs.

Aveţi întrebări suplimentare?

Dacă, pe parcursul aplicării, apar probleme sau întrebări care nu au fost încă clarificate, va recomandăm sa ne contactaţi imediat:

Kellner & Kunz AG 
Departamentul HR
Mag Manuela Gypser
Boschstrasse 37 
4600 Wels 

Tel:. +43 7242 484 103 

e-mail: job@reca.co.at

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.