Distincții

Realizarile noastre

Premiul Hermes-Logistics 2014

Companiei i se decernează de către Camera de Comerț a Austriei premiul Hermes-Logistics pe 2014 la categoria  "Sustenabilitate". Premiul HERMES se acordă pentru realizări deosebite în industria de transport și logistică din Austria și este una dintre cele mai râvnite distincții din această ţară.

INEO 2013 - 2016: distinctia Camerei de Comert a Austriei Superioare pentru formare exemplara de ucenici

INEO simbolizează  inovație, sustenabilitate, angajament și orientare. Premiul a fost acordat companiei pentru angajamentul deosebit  în formarea de ucenici. Camera de Comerț a Austriei Superioare recompensează astfel companiile care înregistrează performanțe deosebite în formarea de ucenici, departajarea finală făcându-se pe baza rezultatelor examenelor de absolvire.

Complemento 2012: angajament social remarcabil

La ceremonia oficială de decernare a premiilor Complemento 2012 a Asociației Invalizilor Civili, compania a fost premiată la categoria Economie. Prin politica sa integrativă, Kellner & Kunz se evidenţiază printr-un angajament social deosebit, integrând în mod exemplar persoane cu deficiențe în activitatea profesională.

Finalista pentru Premiul de logistica VNL 2012

În fiecare an, aşa-numita Asociație Pentru Rețeaua Logistică (VNL - cea mai mare organizaţie din Austria pentru Aprovizionare și Logistică), acordă Premiul Austriac pentru Logistică. La categoria  "Cea mai bună solutie logistică inovativă de parteneriat" am prezentat noul sistem RFID-Kanban care ne-a calificat printre finaliști.

Distinctia "Austrian Supply Excellence Award 2011"

BMO - Asociația Federală pentru Managementul Materialelor, Aprovizionare și Logistică din Austria – a acordat companiei Austrian Supply Excellence Award 2011. Prin acest premiu au fost apreciate în mod public soluțiile deosebite, unitare și durabile, implementate în procesul de aprovizionare/ producţie.   Premiul ne-a fost acordat pentru restructurarea eficientă a proceselor logistice în noul centru logistic din Wels.

Companii de top din Austria

Compania este parte a rețelei de prestigiu "companii de top din Austria" .

Distincția de companie de top a confirmat poziția economică și spiritul inovativ a companiei. Platforma "companii de top din Austria"este o rețea perfect funcțională a comunității de afaceri din Austria și este rezultatul colaborării celor mai bune companii austriace. Aceste întreprinderi sunt „motoarele” economiei austriece: ele asigură locuri de muncă și sunt garantul creșterii economice și a competivității.

TUV – Certificare conform ISO 9001: 2008

Organismul de certificare TÜV SÜD Management Service GmbH certifică faptul că RECA a implementat, în toate locațiile, un sistem de management al calității pentru comercializarea de organe de asamblare, scule, repere standartizate, precum și pentru furnizarea de servicii pentru managementul produselor de tip-C. Ȋn vederea îmbunătăţirii constante a rezultatului, acesta este monitorizat continuu.

Distins cu Stema de Stat a Austriei

În 1998, compania a fost recompensată cu Stema de Stat. Această distincție a fost primită până în prezent de aproximativ 1.400 de companii pentru contribuţia lor deosebită la economia austriacă. Prin urmare, compania noastră ocupă o poziţie fruntaşă în ramura industrială respectivă.

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.