Valorile noastre

Compliance

Conformitatea are cea mai mare prioritate

Conformitatea se bucură de cea mai mare prioritate la Kellner & Kunz și în grupul RECA, împreună cu un standard ridicat de calitate, protecția proactivă a mediului împreună cu un management sustenabil, probleme de  responsabilitate faţă de angajați cât și toate procesele operaționale.

Consiliile de administrație ale Kellner & Kunz AG și directorii administrativi ai tuturor companiilor din Grupul RECA se angajează în mod expres către concurență loială, precum și la respectarea tuturor legilor naționale și internaționale aplicabile, în special în ceea ce privește corupția, luarea de mită și stabilirea prețurilor, care sunt respinse cu stricteţe, nefiind tolerate în niciun fel.

Kellner & Kunz AG are un set de linii directoare în care regulile de conduită corespunzătoare sunt formulate fără echivoc. Fiecare angajat este informat despre acest lucru și instruit ca atare.

Directive eficiente și măsuri de protecție
Directivele de siguranță eficiente, o organizaţie adecvată, dedicată siguranţei, precum și persoanele care respectă și le folosesc pe acestea sunt factori decisivi în asigurarea siguranței și ar trebui să sprijine în continuare dezvoltarea cu succes a companiei!

"Conformitatea se bucură de prioritate în toate domeniile companiei noastre. Pregătirea continuă a ofițerilor de compliance și un sistem de control intern asigură respectarea normelor și legilor."
Astrid Siegel (Consiliul de administrație, Kellner & Kunz AG)

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.