Impressum

Impresum

RECA Bucuresti SRL
Costache Sibiceanu 15
011511 Bucureşti
Romania

Telefon: +40212242655
Web: http://www.reca.ro

Director general: Paul Mărgineanu 
 

Puteți contacta serviciul nostru de asistență pentru clienți pentru întrebări, reclamații și plângeri prin telefon la numerele: 021 224 22 75 sau 021 224 26 55 și prin e-mail: shop@reca.ro. Pentru întrebări, puteți utiliza, de asemenea, formularul de contact de pe site-ul nostru.

Declaraţie de declinare a răspunderii

RECA întreţine conținutul acestor pagini de internet cu mare atenție și se asigură că acestea sunt actualizate în mod regulat. Cu toate acestea, informațiile furnizate sunt oferite doar în scop de informare generală fără caracter obligatoriu și nu înlocuiesc o consiliere individuală detaliată.

RECA nu garantează că informațiile de pe aceste pagini sunt actualizate, corect și complet sau că acestea pot fi accesate fără probleme în orice moment şi nu își asumă nicio răspundere pentru conținutul site-urilor web ale terțelor părți, accesate via linkuri de pe site.

© Copyright 2014, Kellner & Kunz AG, Austria

Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, grafica, sunetul, animațiile și videoclipurile, precum și aranjarea acestora pe site-ul RECA sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi de protecție. Conținutul acestui site web nu poate fi copiat, distribuit, modificat sau pus la dispoziția unor terțe părți în scopuri comerciale. Unele pagini conțin, de asemenea, imagini care fac obiectul drepturilor de autor ale unor terțe părți.

 

Ȋn sus

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.