RECA SECO

RECA SECO

Servicii de management a achiziţiilor şi stocurilor

RECA SECO este un concept de gestionare a achiziţiilor şi stocurilor de C-Parts. Aceste tipuri de servicii vizează consumabilele din sectoarele de fixare, produse chimice, siguranță industrială și scule, care sunt necesare în mod regulat în compania dumneavoastră dar care se pot dovedi a fi o povară în cadrul proceselor din operaţiunile de achiziţii. Noi vă ajutăm să achiziţionaţi şi stocați aceste articole în mod optim, econom şi ordonat.

Depozitare şi manevrare

Flexibil și adaptabil: conceptul RECA SECO de management al stocurilor nu este limitat de vreun tip anume de rafturi, însă RECA Romania vă pune la dispoziţie prin serviciile SECO, sisteme de depozitare adaptabile spaţiului şi modului de lucru.

Reprezentantul dvs. RECA se va ocupa de planificarea și asamblarea rafturilor, precum și de etichetarea sistematică a cutiilor. In funcţie de situaţie, acesta se poate ocupa de asemenea, de reaprovizionarea articolelor necesare. În consecinţă veți avea întotdeauna la dispoziție cantitatea optimă pentru fiecare articol din necesarul dvs.

Avantajele dvs.

  • Economie de timp: „eterna” căutare de piese mici are un sfârșit.
  • Ordine și o imagine de ansamblu: degrevarea angajaților dumneavoastră, deoarece fiecare articol are alocat locul său în depozit.
  • Valoare redusă a investiţiei în stocuri:  printr-un nivel optim al stocului se elimină riscul depozitării duble
  • Flexibilitate: ne adaptăm perfect nevoilor dvs...
  • Parteneriat de durată: termenii contractuali oferă oportunitate pentru dezvoltare şi siguranţă pentru viitor
  • Imagine: sistemul de rafturi SECO conferă o imagine solidă zonei de lucru

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.