Servicii de C-Parts Management

Soluții personalizate pentru gestiunea de C-Parts

Noţiunea de C-Parts si importanţa ei.

Termenul de C-Parts provine din Analiza ABC, o tehnică de clasificare a inventarului din managementul materialelor. Analiza ABC împarte un inventar în trei categorii - "articole A" cu un control foarte riguros și înregistrări precise, "articole B" cu un control mai puțin riguros și înregistrări bune și "articole C" cu cele mai simple controale posibile și înregistrări minime. Managerii de inventar clasifică articolele în funcție de cerere, costuri și riscuri, determinând astfel valoarea obiectelor de inventar în funcție de importanța lor pentru afacere.

 

Tip

Importanţă

% din inventarul total

Valoarea consumului anual

Control

Înregistrări

Clasa A

Valoare mare

10% – 20%

70% – 80%

Riguros

Precise

Clasa B

Valoare medie

30%

15% – 20%

Mediu

Bune

Clasa C

Valoare mică

50%

5%

Derizoriu

Minime

 

Deși volumul de achiziție ale articolelor din clasa C este unul foarte mic, costurile de achiziție sunt foarte ridicate. În perioadele de boom productiv cu un nivel ridicat al cererii, gestionarea comenzilor repetate și coordonarea acestor articole poate fi foarte greu şi costisitor de gestionat pentru companiile de producție industrială. Aici intervine RECA cu soluțiile sale pentru C-Parts Management, soluțiile Kanban și soluțiile logistice modulare.

 

Soluţiile noastre.

Aceste soluţii sunt create pentru a putea fi adaptate oricăror scenarii şi procese interne ale clienţilor noştrii. Prin implementarea lor, preluăm operaţiunile de aprovizionare şi gestiune de C-Parts necesare în procesele de producţie, mentenanţă, reparaţii sau operaţiuni. Prin mijloace digitale de automatizare dar şi prin proactivitatea şi apropierea agenţilor noştii asigurăm mereu stocul minim necesar şi stocul maxim predefinit, economisindu-se astfel capital investit în inventar cât şi spaţiu.

Pe lângă organele de asamblare, sculele de mână şi produsele chimice pentru întreţinere, vă putem oferi, ca urmare a cooperării noastre cu diferiţi alţi furnizori, şi un sortiment variat de C-Parts suplimentare, pentru diferite domenii:

  • Fitinguri hidraulice și pneumatice
  • Rulmenți și accesorii 
  • Garnituri
  • Articole pentru electrică
  • Articole pentru ambalare
  • Protecţia muncii
  • Produse de curațăre
  • Produse speciale, piese prelucrate prin aşchiere și ștanțate fabricate conform specificaţiilor clientului

RECA Group

Sunteți interesați de firmele internaţionale care formează grupul RECA? Informaţii suplimenmtare pe platforma electronica RECA Group!

Încă aveți întrebări sau căutați persoana de contact potrivită? Atunci contactaţi-ne pur şi simplu!

Aici formularul de contact

Vizitați-ne!

Suntem prezenti si in mediul online internațional prin canalele de comunicare social media.