RECA Romania

SUSTENABILITATE & CONFORMITATE

ECONOMIA SUSTENABILĂ

Sustenabilitate, cu EFECT!

La RECA înțelegem sustenabilitatea ca fiind un concept holistic, care face ca societatea noastră ca întreg să fie în armonie cu natura și prin urmare, un loc mai bun de trăit.

Ne dorim o economie sustenabilă: este felul în care operăm în toate domeniile companiei, de la logistică la vânzări.

Culoarea verde a brandului RECA nu a fost aleasă întâmplător: produse verzi și servicii cocepute în virtutea unei economii sustenabile.

Pentru energie curată, climă și mediu – pentru noi și pentru clienții noștri – dezvoltăm constant proiecte de cooperare cu toţi partenerii noştrii pentru un viitor mai bun.

Conformitatea are cea mai mare prioritate

În grupul RECA, conformitatea are prioritate, alături de standardele înalte de calitate, protecția proactivă a mediului, durabilitatea în management, în ceea ce privește responsabilitatea angajaților și în toate procesele operaționale.

Consiliile de administrație ale Kellner & Kunz AG și directorii generali ai tuturor companiilor din Grupul RECA se angajează în mod expres să respecte concurența loială și să respecte toate legile naționale și internaționale aplicabile, în special în ceea ce privește corupția, mita și stabilirea prețurilor, care sunt practici strict respinse, nefiind tolerate în niciun fel. În grupul RECA există un set de orientări în care sunt formulate fără echivoc reguli de conduită corespunzătoare. Fiecare angajat este informat despre acest lucru și instruit în consecință.

Un cuprins
Materiale ecologice pentru împachetare
Cutii de transport sustenabile
Servicii sustenabile
Energie, climă şi mediu
Un cuprins
Materiale ecologice pentru împachetare
Materiale ecologice pentru împachetare

Marfa livrată în depozitul central din Wels trebuie să fie ambalată corespunzător de către furnizorii noștri pentru a preveni deteriorarea. Cantitatea de bunuri fiind mereu în creştere, creşte şi cantitatea de materiale folosite la ambalare. Astfel că la prima vedere, acestea devin un deșeu inutil, a cărui eliminare va genera costuri.

Dar nu și la RECA Kellner & Kunz. Cu ajutorul unei mașini de reciclare a ambalajelor, se creează material de umplutură din materialele ambalajelor folosite, utilizat ulterior pentru expedierea coletelor proprii. În acest proces, cutiile de carton sunt mărunțite și umplute în perne de amortizare, care sunt apoi folosite ca material de umplutură pentru a proteja marfa în transport. Astfel, ambalajul este realizat în întregime din hârtie și nu din plastic.

Cutii de transport sustenabile
Cutii de transport sustenabile

Stabilitatea structurală a ambalajelor joacă un rol important în cadrul serviciilor de coletărie. În cursul extinderii logistice, a fost introdus un nou proces de ambalare ecologic. Cutiile de carton sunt tăiate la dimensiunea optimă necesară pentru fiecare pachet înainte de expediere, astfel, materialul de umplere este redus semnificativ. Ambalajului mai compact, evită deasemenea daunele de transport.

Servicii sustenabile
Servicii sustenabile

Servicii sustenabile în cadrul gestiunii de C-Parts:
Sistemele noastre de servicii contribuie la o utilizarea ecologică a resurselor. Noile tehnologii și dezvoltarea permanentă a unor sisteme eficiente sunt în centrul atenției și contribuie la o economie sustenabilă.

Sistemul de curăţare a containerelor pentru RECA KANBAN
Baza sistemului nostru RECA KANBAN o constituie containerele ecologice reutilizabile. Acestea evită materialul de ambalare și asigură o utilizare optimă a spațiului pe rafturi. Pentru a putea refolosi containerele, acestea sunt curățate într-un mod ecologic în propria noastră instalație de spălare.

Energie, climă şi mediu
Energie, climă şi mediu

Încălzirea prin termoficare
Prin utilizarea încălzirii centralizate din sursă de termoficare, ne jucăm rolul în domeniul protecției mediului și al sustenabilității. În 2008 Kellner & Kunz a stabilit ca sursă de termoficare staţia de epurare din Wels, construind o conductă de aproape 5km pentru a capta sursa de căldură care altfel ar fi fost irosită în atmosferă.

Sistem de răcire cu utilizarea pânzei freatice
Pentru a asigura un sistem de climatizare sustenabil pentru noua clădire din Marcusstraße, Wels (AT), a fost folosită apa subterană. Sistemul de răcire este astfel mai eficient decât răcirea cu o mașină frigorifică răcită cu aer. Economiile de energie electrică sunt prezentate într-un calcul comparativ între tehnologia convențională și sistemul de răcire prin utilizarea apei subterane. Respectiv, astfel s-ar putea economisi în total 102 500 kWh. Aceasta corespunde consumului anual de energie electrică a 20 de case unifamiliale.

Contact
Contact
Închidere
Pentru a utiliza acest formular trebuie sa acceptati cookie-uri.
Persoana dvs. de contact:
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
RECA Bucuresti  SRL
RECA Bucuresti SRL
Ion Vasc
Ion Vasc
Territory account manager
Vă rugăm să confirmați că nu sunteți un robot.
Mulţumim pentru mesaj!
Persoana de contact va lua legătura cu dvs. în curând.

Descoperiți gama noastră de produse
răsfoiește online

Tehnologie de prindere
Tehnologie de prindere
la catalog
 Clădire
Clădire
Download
 întreaga bibliotecă media
întreaga bibliotecă media
Download Broschüren